Beste prijs gegarandeerdBoek nu

SLAAP, DRINK EN LACH bij onsVertel je reisverhalen

Het Kasteelhof van Loppem, een boutique reisBnB, ontstaan en ontworpen door Francois deley, ex- Olympisch zwemmer, fiets en ski fanaat en Marleen Smet, ontwerper, liefhebber en verzamelaar van alles wat lekker en mooi is.

StijlvolInterieur

Door Marleen Smet, geïnspireerd door de geschiedenis van het domein ‘Hof van Steelant’. Het interieur bestaat grotendeels uit Flamant meubelen en antiquiteiten doch met een moderne en hedendaagse touch. De kamers zijn allemaal voorzien van alle modern comfort en eigen sanitair.

DomeinPick your own fruit

Groot domein met privé tuin in het hartje Loppem. Het domein omvat het woonhuis, een schapenstal ‘TheBarn’ en een schuur. De tuin heeft een wilde bloemenweide, kruiden, een boomgaard en een speeltuin voor kinderen en onze teckel ‘Daschund’ Fidéle.
Alles is omheind en toegankelijk met een automatisch gecodeerde poort.

GenietenVoor iedereen

Sportievelingen, fietstoeristen en natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. De schuur biedt gratis parkeergelegenheid voor fietsen, moto’s of oldtimers. De tuin herbergt fauna en flora.

De professionele reiziger vindt bij ons een ongedwongen en professioneel verblijf. De mogelijkheid is er voor korte of langere verblijven.Transport naar luchthaven of station kan voorzien worden.

Voor families of kleine groepen reizigers, zijn er voorzieningen voor picknick en barbeque, leesboeken en gezelschapsspelen.

Voor de culturele reiziger naar Brugge of de Vlaamse Velden zijn we ideaal gelegen vlak bij de invalswegen. Als ook voor de reiziger op doortocht van of naar Groot-Britanië met de Chunnel of de overzetboot Calais/Duinkerke-Dover.

In stijlFeesten

Voor feestvierders of trouwers op het Kasteel van Loppem, bieden we speciale arrangementen aan bij volledige boeking. Zoals een vroege check-in, en late check-out en de mogelijkheid om te brunchen.

The Barn

The barn Unplugged. The barn is available for Events, Exhibitions, Workshops, Meditations, Yoga, Tastings, Family reunions, Babyshowers, Celebrations, Meetings, Receptions, Back To Nature Basics Essentials...

"Imagine all the people Living life in Peace... You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one..."

Ontbijt

Full continental ontbijt met fruit uit onze boomgaard op aanvraag 12,5 euro/persoon