img-7734.JPG
Kasteelhof Van Loppem
Kasteelhof Van Loppem
Kasteelhof Van Loppem

Beste prijs gegarandeerdBoek nu

StijlvolInterieur

Geïnspireerd door de geschiedenis van het domein ‘Hof van Steelant’ 1830. Het interieur bestaat grotendeels uit Flamant meubelen en antiquiteiten doch met een moderne en hedendaagse touch. De kamers zijn voorzien van alle modern comfort en eigen sanitair.

Er is de Mulberry en de Raspberry kamer.

De Mulberry bestaat uit 2 units en een eigen badkamer met douche lavabo en toilet, alles op het gelijkvloers. De 1e unit met 1 kingsize en een enkel bed. De 2e unit is een voute kamer toegankelijk via een stijl trapje en heeft een dubbel bed.

De Raspberry bestaat uit 1 unit en een eigen badkamer met lavabo douche en bad en apart toilet op de gang. Er is een king size bed en 2 enkele. Alles bevindt zich op het 1e verdieping van de woning.

Beide kamers hebben een gezamelijke ontbijtruimte die kan gebruikt worden om eigen maaltijden te nuttigen, een boek te lezen, een glaasje te drinken of om de andere gast te leren kennen. In de tuin zijn voldoende zitgedeelten beschikbaar. Er is plaats voor meditatie of Yoga. The Barn staat open om te relaxen en te genieten van de rust en de natuur. 

 

Kasteelhof Van Loppem

SLAAP DRINK EET EN LACH bij onsVertel je reisverhalen

Onze BnB is ontstaan en ontworpen door Marleen Smet ontwerper liefhebber en verzamelaar van alles wat lekker en mooi is. Samen met echtgenoot François Deley ex zwem Olympiër in München en Montreal, fiets en skifanaat. Beiden wereldreizigers met een voorliefde voor eenvoudig gesofisticeerd  raffinement kleinschaligheid eerlijk en puur. 

hvl-17.JPG

Imagine Voor onze GASTEN

Sportievelingen, fietstoeristen en natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. De schuur biedt gratis parkeergelegenheid voor fietsen, moto’s of oldtimers. De tuin herbergt fauna en flora.

De professionele reiziger vindt bij ons een ongedwongen en professioneel verblijf. De mogelijkheid is er voor korte of langere verblijven.Transport naar luchthaven of station kan geregeld worden.

Voor families of kleine groepen reizigers, zijn er voorzieningen voor picknick en barbeque, leesboeken en gezelschapsspelen.

Voor de culturele reiziger naar Brugge of de Vlaamse Velden zijn we ideaal gelegen vlak bij de invalswegen. Als ook voor de reiziger op doortocht van of naar Groot-Britanië met de  tunnel of de overzetboot Calais/Duinkerke-Dover.

img-1923.JPG